Friday, 10 January 2014

ujian itu manis *smile*

                               Photobucket


Assalammualaikumwarahmatullahiwabarakatuh ^^ ujian itu manis?ada gula ke...berapa kilo gula nya?ujian itu pahit tapi kita yang memainkan peranan utk memaniskannya...cuma kita kena set kan dalam otak kita sendiri lah dont worry be happy sbbnya lepas ni kita akan jadi kuat dan lebih kuat! *wipe tears* haha persoalan aku ada tears ke?kahkah bajet je bajet je -,- moh kita scrool bawah


kehidupan aku sekarang bagaikan layang layang terputus tali ,nak diluah tiada yang sudi maka aku simpan dalam hati...apakah aku layak bersuara?tidak sama sekali,aku masih ingat akan qoutes yang satu ini silent is better sometimes yeah benar namun jika kita tidak dapat menahan lagi kesedihan dan kekecewaan tersebut maka perlulah kita luahkan melalui titisan titisan kecil...bantal,tilam,katil sudi share sedih dengan saya?saya harap kalian sudi...lumrah kehidupan hawa acap kali jatuh cinta pada adam yg salah dan akhirnya kecewa,begitu juga dengan aku...tiada yg mengerti apa yg aku lalui...semuanya nampak okay pada zahirnya namun aku yg menanggung segalanya :) namun aku masih mampu tersenyum...tersenyum saat di kecewakan...kesetiaan aku didustai?jujur aku tidak menyalahkan kau atas apa yg terjadi...mungkin ianya bermula dari aku...ya mungkin?aku sedar aku hina dan hina...




"sekiranya kita tk mampu menjaga orang yang kita sayang,bangunlah di malam hari dan memohonlah kepada Allah agar Allah menjaganya untuk kita" Ya Allah banyaknya nyamuk(ok ini selingan) Allah jagakan dia untuk saya?Saya serahkan segalanya kepada anda,saya tahu ini ujian dan saya kuat! 



Assalamualaikum...




Thanks Dude !

No comments:

Post a Comment