Tuesday, 14 January 2014

people change?

Photobucket

Assalammualaikum to all muslims and hye to non muslims... salam maulidur rasul ^^ mari kita menjenguk tajuk yang tersergam indah di atas ya sahabat semua :) menaip di blog ni sebenarnya merupakan exercise kepada jari kita al maklumlah saya pelajar bebas sekolah krogh krogh jadinya saya tidak lagi memegang pen bahkan menulis...sejujurnya saya rindu akan segalanya yeah man rindu sangat haa...well walaupun kita tidak lagi bersama namun ianya tidak beerti kita juga berpisah hati jiwa dan raga...terimakasih kepada sahabat sahabat yg masih mengingati diri ini,rajin call bila mereka diposting ke plkn kekekeke ayat haa...terima kasih terima kasih :') wahahaha fake smile?eh tidaklah saya ok aje!pernah ke saya tak okay?hahaha pernah lah jangan nak kerek sangat ok umie farah salahudin...ok saya taksabar nak tunggu hari esok?knp dengan esok?sbb esok....nothing^^




haa tu aku dengan zauj aku kahkah...ok ok selingan sahaja tuan tuan dan puan puan...btw aku rasa malas nak guna fon dah taktaulah kenapa fon aku sunyi hanya Allah je tau...tadi aku off tgok ada dua miskol tapi aku tktaw pun sapa jadi biarkan...ok back to tittle...people change = manusia berubah?iye haah yang itu lah...ya bak kata pujangga langit takselalu cerah bahkan hidup juga tidak selalu indah...kadang kadang kita di bawah dan di atas...ada masa kita down ada masa kita up...normal?ya itu normal semua orang pernah rasa...manusia datang dan pergi silih berganti dari hidup kita...kadang kadang tanpa kita sedar...walhal fitrah kita sebagai manusia mudah jatuh cinta dan mudah dicintai....begitu juga mudah ditinggalkan...ya namun kita kena sedar itu semuanya berhikmah...tiada yg mmpu mengubah diri kita sendiri selain kita sendiri...sedarkah kita semua dalam kita meraih cinta manusia namun kita sudah mempunyai cinta yang satu dan agung?



people change ni always happens in a relationship...between a girl and a man?yeah it is...ye waktu mula kenal mula bercinta everything and every seconds of time wah so happiessss...ha ha ha just like me haa,after broke up "lelaki semuanya sama takguna" yep yep saya pun pernah cakap cenggitu hahaha pandai tak kita buat lawak kaum hawa?pandai sangat...pernah dengar tak qoutes "bersedia utk bercinta,maka harus bersedia untuk kehilangan" so think ok...assalammualaikum...








Thanks Dude !

No comments:

Post a Comment