Saturday, 15 June 2013

setengah mati merindu

assalammualaikum...hai hello holla shazwie hazwan :P rindu awak...ya rindu setengah mati merindu ! masak nasi ayam nanti bagi saya sikit taw :D thanks untuk audio tadi tuu :) lain kali jangan tidur lambat sebab tgok titanic taw...nanti terlepas subuh...kalau nak tengok jugak kena ajak saya harhar :P Okok

Nota dari rambut sampai kuku :
Jaga mata...jaga iman...jaga hati walau dimana saja...especially dekat tuisyen..wajib tunduk okay :P cikgu mengajar pun kena tunduk bukti kesetiaan tu (Joking) maaf2 main main je tuh...hihi...lagi satu mohonlah tambahkan sikit napkah awak tuu...limaposen tkckup weh...nak bayar wifi pun takmampu canne?

Selain itu juga...mohonlah mohon lembutkan sikit hati dan jiwa...jangan kental sangat...tersiksa saya dibuatnya...belajar elok2 taw nak :P umie doakan nak berjaya hewhew...berjaya nanti jangan lupa umi tahu....birthday umie nanti jangan lupa...lupa siap ah...merajok sepoloh tahun...k tipu...

akhir kata...happy father's day Hazwan <3 (Jangan tanya kenapa saya wish sbb saya hanya menurut perintah) hihiks :-)
Assalammualaikum

Published with Blogger-droid v2.0.10

Thanks Dude !

No comments:

Post a Comment