Saturday, 16 March 2013

shazwie hazwan sabaruddin :))

Photobucket



shazwie hazwan sabaruddin :))


hai ,tengok title nuh .shazwie tuu siapa ye ?jengjengjeng *gigit pen* tengok gambar pulak .i love you ? untuk siapa ? hehehehe :') shazwie tu anak umi norli suhaida w/ babah sabaruddin .merupakan anak sulung ,along kepada shazwin izzati dan shazwie haziq :p shazwie juga merupakan classmate gua yang gila2 kihkih kadang2 dia diam jugakla hahaha . k k k yang paling penting dia gua punya ! engat shazwie ,lu gua yang punya ,kalau lu cari perempuan laen ,siap ahh *standby asid* k k k iloveyou tuu pun untuk shazwie jugak shazwie ni siapa sebenarnya dalam hidup gua ?


shazwie ni jantung hati pengarang jiwa ,hempedu gua lulz :p ok ini serius tau .wa sayang dia gila nak matii ,shazwie ni garang sebenarnya ,tapi kadang2 manja nauzubillah ,nak nanges pun atas wa tau .nanti lu jadi suami wa ,lu nanges tauuuuu .pastu wa kesat airmata lu hehehe :')  seronok woo jadi  makwe  dia dahlaa handsome ,pastu comel :* pasttu suka nanges hahaha :)  im in love with youuu baby boyyy ! saya sayyangg awakkkk




Senyuman awak macam ☼, mata awak macam ☾, suara awak merdu macam ♬♪♫, bila saya nampak awak saya rasa berada di ☁, disitu terbentuknya ❤



sayang gila2 ,sangat sayang .kita kahwinn tau sayangggg handsome :p SHAZWIE HAZWAN ,you are my sunshineee , iloveyou .  ''kau menyinari pagi mendung ,kau bawa pergi dingin pagi ,aku takperlu morning cofee ,sarapanku hanya senyum mu'' 




Thanks Dude !

No comments:

Post a Comment