Monday, 6 February 2012

Short but Meaningful Contest by eyza & nad

Photobucket
Wah, sudah sekian lama aku tak kena tag. Sekali sekala buat , seronok jugak. Hoho. Tanpa membuang masa waktu dan ketika , marilah kita mulakan . *selingan : Masa Itu Ibarat Pedang. Jika Kita Tak Memotongnya, Maka Ia Akan Memotong Kita*
Short But Meaningfull
Memang kcewa bila ADAM yg HAWA syg & cinta pergi mniggalkan HAWA..kata2 cinta & syg dia adlah krne Allah,tp mgapa bila Allah ambil dia sekejap dari kita,kita nak sedih??? Lepaskan dia,biarkan Allah yg menjaganya..Percayalah,jika dia bukan untukmu..ada yg lbih baik sedang mnuggumu..Teruskan istiqamah menjadi muslimah sejati,,,Berdoalah agar ADAM yg Hawa syg itu mnjadi seOrang yg soleh..yg diimpikan bidadari di syurga dan moga dirimu adalah ketua bagi bidadari itu..... =)


Thanks Dude !

8 comments:

Miss Nadya said...

gud luck dear..:)

senarai nama sudah di keluarkan di sini ::

http://www.nornadiah.com/2012/02/senarai-nama-join-short-but-meaningful.html

umie farah said...

Hi , Thanks dear (:

Nisa Greennnpanda said...

congrats mnang..
crite yg short tp mnarik.. ^_^

NiaLidia. said...

wahhhh nicelahh , hehe patut masuk quote ni hehe tahniah menang heee

umie farah said...

weheee . Thanks , Congrats to you to :D

umie farah said...

eheee :D thanks a lot . You also can try to join other contest :D

Miss Nadya said...

tahniah sebab menang di tempat pertama..:)
sayang dah send detail kat eyza ?

:)

with luv ::
www.nornadiah.com

umie farah said...

Hihi . dah sent dekat facebook k.Nur ezzati Redzwan :D

Post a Comment